Iskolai Agresszió Csökkentési Előadás

Méltóbb élet diákok és pedagógusok számára

Díjmentes előadás az iskolád tanárainak

Iskolai Agresszió Csökkentési Előadás Novák Ferenc
Iskolai agresszió csökkentési előadás - Novák Ferenc

Röviden az előadásról

Mondandómat kevés elmélet és sok gyakorlatias vonatkozás kíséri. Előadásnak hívom, de a kétirányú kommunikáció során kollégáimnak módja van saját vagy az iskolára jellemző problémák felvetésére, hogy a válaszaimat az ő igényeikhez igazíthassam.

Nem csak a fizikai agresszió csökkentésével, hanem a bullying, magyarosabban kifejezve a heccelés enyhítésével is foglalkozunk. A gyerekeken kívül pedagógusok is ki vannak téve agresszív diákok viselkedésének, sőt, néha még erőteljesen fellépő szülők is megkeserítik tanítók és tanárok életét. Ezért kis mértékben még ez utóbbi problémára is kitérünk.

Az iskolai agresszió csökkentési előadás hossza három óra, közben egy vagy két szünettel. Az előadás díjmentes társadalmi vállalásom része. Ha szeretnéd ezt az előadást az iskoládban vagy gyermeked iskolájában, akkor mielőbb jelezd szándékodat, mert az egy hónapon belüli időpontok általában már foglaltak.

Csökkentsd a pedagógusra nehezedő terhet!

Az iskolai agresszió csökkentési előadás résztvevői ezt tapasztalták

"Ezen a képzésen olyat kaptam, amit még soha: valóban hasznosítható módszereket, érdekes gondolatokat a tanári szerepről, a szülők mozgósításáról (vagy inkább tudatosításukról), a gyerek agresszivitásának miértjeiről és kezelési lehetőségeiről és rengeteg másról. De legfőképpen a Tanár Úr szakmai tudása és az ezzel összekapcsolt lelkesedés, vágy és rátermettség volt az, ami engem teljes mértékben megfogott, s még mindig érzem a képzés során kiváltott és átadott energiát, lelkesedést."
Férfi arc
B.L.
tanár
“Nagyon hasznos volt. Különösen a gyakorlati lépések ismertetése segít sokat. Az egész előadáshoz gratulálok. 46 éve vagyok a pályán, de ilyen hasznos és alkalmazható technikákat senkitől nem hallottam, pedig 'ezer' képzésen vettem részt. Köszönöm!"
Női arc
Imre
tanár
"Az előadás egy sikertörténet volt. Az egyébként fáradt, leterhelt pedagógusok nagy érdeklődést tanúsítottak. Az elkövetkezendő napokban megköszönték a lehetőséget, sorozatosan dicsérték az előadást és az előadó stílusát, tudását. Azóta már többen jelezték, hogy az elhangzottakból mit hasznosítottak és milyen pozitív eredményeket értek el. Hosszú vezetői pályafutásom utolsó éveiben soha nem kaptam ilyen jellegű visszajelzéseket."
Női arc
Sz.Zs.
intézményvezető

Csökkentsd a diákokra, az iskolára nehezedő terhet!

Novák Ferenc előadás tanári karnak
Az iskolai agresszió csökkenthető